Στις εγκαταστάσεις της DIMPO FOODS – Τροφοσύνθεση παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία από τον Master baker της Millbaker, κ. Mathias Bayart και σεφ ζαχαροπλαστικής, Θεόδοτο Μαρκεζίνη, μία ευρεία σειρά από προϊόντα γαλλικής ζαχαροπλαστικής και αρτοποϊιας της Millbaker. Γαλλικά Macaron, cake λεμονιού, donuts, bretzel, brioches, μπαγκέτες & snacks και ιδέες brunch με διατροφικά αρτοποιήματα ήταν όλα εξαιρετικά δημιουργημένα. Στην προετοιμασία της επίδειξης συμμετείχαν σπουδαστές από την Κρατική Σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου. Τα υλικά της Millbaker είναι διαθέσιμα σε όλα τα Δωδεκάνησα από την Τροφοσύνθεση.
www.trofingred.com