fbpx

Νοέ 9, 2022 | Νεα

Η MILLBAKER στην Τροφοσύνθεση

Στις εγκαταστάσεις της DIMPO FOODS – Τροφοσύνθεση παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία από τον Master baker της Millbaker, κ. Mathias Bayart και σεφ ζαχαροπλαστικής, Θεόδοτο Μαρκεζίνη, μία ευρεία σειρά από προϊόντα γαλλικής ζαχαροπλαστικής και αρτοποϊιας της Millbaker. Γαλλικά Macaron, cake λεμονιού, donuts, bretzel, brioches, μπαγκέτες & snacks και ιδέες brunch με διατροφικά αρτοποιήματα ήταν όλα εξαιρετικά δημιουργημένα. Στην προετοιμασία της επίδειξης συμμετείχαν σπουδαστές από την Κρατική Σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου. Τα υλικά της Millbaker είναι διαθέσιμα σε όλα τα Δωδεκάνησα από την Τροφοσύνθεση.
www.trofingred.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.