MAGOA Patisserie Chocolaterie, το νέο κατάστημα υψηλής ζαχαροπλαστικής του διακεκριμένου pastry chef, Γιώργου Αυγέρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την DIFFER. Η κλασική αισθητική του χώρου, η παστέλ απόχρωση, οι καθαρές επιφάνειες προβολής, η τεχνολογική υπεροχή των βιτρινών, από το σχεδιασμό ως την υλοποίηση, όλα φέρουν την υπογραφή της DIFFER, στοχεύοντας στην ιδανική συντήρηση και στην απόλυτη προβολή των ξεχωριστών προϊόντων του δεξιοτέχνη της ζαχαροπλαστικής. Τιμώντας την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη, η DIFFER έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό!
www.differ.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.