MAGOA Patisserie Chocolaterie, το νέο κατάστημα υψηλής ζαχαροπλαστικής του διακεκριμένου pastry chef, Γιώργου Αυγέρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την DIFFER. Η κλασική αισθητική του χώρου, η παστέλ απόχρωση, οι καθαρές επιφάνειες προβολής, η τεχνολογική υπεροχή των βιτρινών, από το σχεδιασμό ως την υλοποίηση, όλα φέρουν την υπογραφή της DIFFER, στοχεύοντας στην ιδανική συντήρηση και στην απόλυτη προβολή των ξεχωριστών προϊόντων του δεξιοτέχνη της ζαχαροπλαστικής. Τιμώντας την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη, η DIFFER έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό!
www.differ.gr