fbpx

Ιούλ 21, 2023 | Νεα

MAGOA Patisserie Chocolaterie από την DIFFER ΧΑΤΖΗΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ

MAGOA Patisserie Chocolaterie, το νέο κατάστημα υψηλής ζαχαροπλαστικής του διακεκριμένου pastry chef, Γιώργου Αυγέρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την DIFFER. Η κλασική αισθητική του χώρου, η παστέλ απόχρωση, οι καθαρές επιφάνειες προβολής, η τεχνολογική υπεροχή των βιτρινών, από το σχεδιασμό ως την υλοποίηση, όλα φέρουν την υπογραφή της DIFFER, στοχεύοντας στην ιδανική συντήρηση και στην απόλυτη προβολή των ξεχωριστών προϊόντων του δεξιοτέχνη της ζαχαροπλαστικής. Τιμώντας την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη, η DIFFER έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό!
www.differ.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.