Η Kenfood, παρουσιάζει ένα μείγμα για την παραγωγή λειτουργικών αρτοσκευασμάτων, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (<54), εμπλουτισμένο με βιταμίνες της σειράς Β και ιχνοστοιχεία, το οποίο αποτελεί και πηγή εδώδιμων ινών. Τα παραγόμενα αρτοσκευάσματα διατηρούνται φρέσκα για αρκετές ημέρες, έχουν τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα και είναι ιδιαίτερα γευστικά λόγω της παρουσίας των επιμέρους συστατικών του αρχικού μείγματος (ηλιόσπορου, νιφάδων καλαμποκιού και πατάτας κτλ).
www.kenfood.com