fbpx

Απρ 17, 2018 | Νεα

Νέα σειρά ταχείας κατάψυξης για απαιτητικές επιχειρήσεις

Η σειρά ταχείας κατάψυξης TECNODOM Ιταλίας είναι ιδανική για τον εξοπλισμό ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων και τζελατεριών με αυξημένες απαιτήσεις στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων τους.

Η μείωση της θερμοκρασίας, (+70oC/+4oC, +70oC/-18oC) στην καρδιά του προϊόντος, επιτυγχάνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την παραγωγή των προϊόντων και έτσι διατηρείται η υψηλή ποιότητά τους.

Η εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί και έτσι διασφαλίζεται η υγιεινή και η σταθερότητα της υφής των προϊόντων. Χάρη στην εξαιρετική λειτουργία τους η ταχεία κατάψυξη είναι απολύτως εναρμονισμένη με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

www.ydropsiktiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.