Η σειρά ταχείας κατάψυξης TECNODOM Ιταλίας είναι ιδανική για τον εξοπλισμό ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων και τζελατεριών με αυξημένες απαιτήσεις στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων τους.
Η μείωση της θερμοκρασίας, (+70oC/+4oC, +70oC/-18oC) στην καρδιά του προϊόντος, επιτυγχάνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την παραγωγή των προϊόντων και έτσι διατηρείται η υψηλή ποιότητά τους.
Η εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί και έτσι διασφαλίζεται η υγιεινή και η σταθερότητα της υφής των προϊόντων. Χάρη στην εξαιρετική λειτουργία τους η ταχεία κατάψυξη είναι απολύτως εναρμονισμένη με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.