Ποιος θα περίμενε ότι τα αγαπημένα μας παστίτσιο και μουσακάς, θα μπορούσαν να αποδοθούν σε μια τόσο φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα; Μια πρόταση που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία, έρχεται να ανανεώσει την Ελληνική Κουζίνα. Η τραγανή ζύμη κουρού αγκαλιάζει την πλούσια γέμιση και αποτελεί τον ιδανικό «καμβά» για να αναδειχθεί η ξεχωριστή γεύση της. Δύο συνταγές – προτάσεις που συνδυάζουν την κλασική κουζίνα με μια σύγχρονη “πινελιά” και αποτελούν μοναδικές για κάθε επιχείρηση εστίασης. Διατίθενται σε συσκευασία των 2,7 κιλών (8 μερίδες).
www.brakopoulos.gr