fbpx

Μαρ 4, 2025 | Νεα

Παστίτσιο και Μουσακάς… σε ζύμη κουρού

Ποιος θα περίμενε ότι τα αγαπημένα μας παστίτσιο και μουσακάς, θα μπορούσαν να αποδοθούν σε μια τόσο φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα; Μια πρόταση που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία, έρχεται να ανανεώσει την Ελληνική Κουζίνα. Η τραγανή ζύμη κουρού αγκαλιάζει την πλούσια γέμιση και αποτελεί τον ιδανικό «καμβά» για να αναδειχθεί η ξεχωριστή γεύση της. Δύο συνταγές – προτάσεις που συνδυάζουν την κλασική κουζίνα με μια σύγχρονη “πινελιά” και αποτελούν μοναδικές για κάθε επιχείρηση εστίασης. Διατίθενται σε συσκευασία των 2,7 κιλών (8 μερίδες).

www.brakopoulos.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.