Ιούλ 7, 2020 | Νεα

Περιστροφικός Κλίβανος WP Rototherm Green®από την ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εξοικονόμηση ενέργειας!

Με τη δύναμη του να ψήνει “το ένα καρότσι μετά το άλλο” και με διαφορετικά προϊόντα, ο Rototherm Green® της WP θα σας καταπλήξει και αφού τον χρησιμοποιήσετε, θα διαπιστώσετε ότι δε θα σας απογοητεύσει ποτέ, όσο απαιτητικές και εάν είναι οι παραγωγικές σας ανάγκες. Εξ ’άλλου οι περισσότεροι πελάτες το χρησιμοποιούν για 3 βάρδιες / 6 ημέρες την εβδομάδα.

Ο ROTOTHERM GREEN® είναι σχεδιασμένος για καρότσια που παίρνουν όλων των ειδών τις λαμαρίνες. Ο φούρνος προκαλεί ενθουσιασμό στους χειριστές με την ποιότητα του τελικού προϊόντος που παραδίδει, την εξαιρετική ανθεκτικότητά του, την ασφάλεια καθώς και με τη σταθερότητα στην παραγωγή ίδιου αποτελέσματος κάθε φορά. Επιπλέον όλων αυτών των στοιχείων, ο περιστροφικός φούρνος της Werner & Pfleiderer είναι ενεργειακά αποδοτικός με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας, εξοικονομώντας έως και 25% λιγότερο καύσιμο από άλλους φούρνους και φυσικά με πολύ μικρές θερμοκρασίες στην εξαγωγή των καυσαερίων.

Το μοντέλο ROTOTHERM GREEN® της Werner & Pfleiderer έχει δεχτεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση από την TÜV Süd, μια Γερμανική τεχνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών, με τη δημοφιλή σφραγίδα “energy-efficient technology” από το 2009. Οι αρτοποιοί και οι πελάτες τους είναι ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα εψήσεως. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και ανταμοιβή για τους δημιουργούς αυτού του εξαιρετικού φούρνου.

Πλεονεκτήματα

Ο όγκος και το “άνοιγμα” των προϊόντων σε όλα τα βάρη, η μεγάλη παραγωγικότητα και ποιότητα στην έψηση ψωμιού, ψωμιού φόρμας και τοστ, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ο περιστροφικός της WP μπορεί να διαχειριστεί, είναι τα δυνατά σημεία αυτού του φούρνου. Επιπλέον με την επιλογή του συστήματος Variopilot που ρυθμίζει τις στροφές του βεντιλατέρ, η ταχύτητα αέρα είναι απολύτως ρυθμιζόμενη και μπορούν να ψηθούν πολύ ευαίσθητα προϊόντα Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής.

www.ankostopoulos.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

    Πολιτική χρήσης cookies

    Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

    Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

    Απολύτως Απαραίτητα Cookies

    Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

    Cookies Στατιστικών

    Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

    Cookies Λειτουργικότητας

    Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.