Η FAMA Food Service στηρίζει τη νέα γενιά σπουδαστών Αρτοζαχαροπλαστικής, συμμετέχοντας στην εβδομάδα σεμιναρίων, στον Τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού, που διοργάνωσε ο όμιλος Παστέρ στις εγκαταστάσεις του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σπουδαστές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην παρουσίαση πρωινού μπουφέ ξενοδοχείου. Ο pastry chef της εταιρείας, Σταμάτης Τζίγγας, με τη βοήθεια των προϊόντων της σειράς Top Chef και Primo Posto, κατάφερε να καθηλώσει τους σπουδαστές, παρουσιάζοντάς τους μοναδικές ιδέες και πρωτότυπες δημιουργίες για την παρουσίαση ενός μπουφέ ξενοδοχείου ή εστιατορίου.
www.fama.gr