fbpx

Νοέ 28, 2024 | Νεα

Σεμινάριο Panettone από τους ΜΥΛΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ διοργάνωσαν σεμινάριο για τη παρασκευή Panettone στις 21 & 22 Νοεμβρίου στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με εισηγητή τον Giorgio Manganiello, έμπειρο Executive Chef και εκπαιδευτή στην Ιταλική κουζίνα και τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τεχνολόγο τροφίμων των Μύλων Κρήτης. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε το Vero Grano Panettone mix, ένα μίγμα για το αγαπημένο γλύκισμα των Χριστουγέννων, το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας αλεύρι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευκολία, ταχύτητα και σταθερό αποτέλεσμα.

www.mills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.