Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ διοργάνωσαν σεμινάριο για τη παρασκευή Panettone στις 21 & 22 Νοεμβρίου στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με εισηγητή τον Giorgio Manganiello, έμπειρο Executive Chef και εκπαιδευτή στην Ιταλική κουζίνα και τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τεχνολόγο τροφίμων των Μύλων Κρήτης. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε το Vero Grano Panettone mix, ένα μίγμα για το αγαπημένο γλύκισμα των Χριστουγέννων, το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας αλεύρι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευκολία, ταχύτητα και σταθερό αποτέλεσμα.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.