Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ διοργάνωσαν σεμινάριο για τη παρασκευή Panettone στις 21 & 22 Νοεμβρίου στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με εισηγητή τον Giorgio Manganiello, έμπειρο Executive Chef και εκπαιδευτή στην Ιταλική κουζίνα και τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τεχνολόγο τροφίμων των Μύλων Κρήτης. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε το Vero Grano Panettone mix, ένα μίγμα για το αγαπημένο γλύκισμα των Χριστουγέννων, το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας αλεύρι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευκολία, ταχύτητα και σταθερό αποτέλεσμα.