Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ διοργάνωσαν το σεμινάριο PIZZA DAYS στις 9 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, με εισηγητή τον Giorgio Manganiello, έμπειρο Executive Pizza Chef και εκπαιδευτή στην ιταλική κουζίνα. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν είδη πίτσας, όπως Pinsa Romana και Pizza Napoletana, με τη χρήση της νέας σειράς αλεύρων Vero Grano, ιδανικών για ελαστικό ζυμάρι και αυθεντικές ιταλικές συνταγές. Τα άλευρα Vero Grano προσφέρουν αντοχή στην καταπόνηση και σταθερό αποτέλεσμα για κάθε συνταγή και ωρίμανση.
www.mills.gr