Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του α’ εξάμηνου της χρονιάς από την LAOUDIS CHEF ACADEMY, με θεματολογία «βιοτεχνικό παγωτό», «τούρτες γάμου» και «τούρτες γενεθλίων» από ζαχαρόπαστα, όλα τους για δύο ξεχωριστές βαθμίδες εμπειρίας! Τα επόμενα σεμινάρια θα γίνουν το φθινόπωρο και περιλαμβάνουν πάστα ζάχαρης (Σεπτέμβριος) και το μεγάλο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το 3ήμερο workshop σύγχρονης ζαχαροπλαστικής του χάλκινου Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Coupe du Monde de la Patisserie Lyon, Γάλλου Pastry Chef, Francois Galtier με θέμα «X-Mas with Prestige Cakes», που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο 2019!
www.laoudis.gr