Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του α’ εξάμηνου της χρονιάς από την LAOUDIS CHEF ACADEMY, με θεματολογία «βιοτεχνικό παγωτό», «τούρτες γάμου» και «τούρτες γενεθλίων» από ζαχαρόπαστα, όλα τους για δύο ξεχωριστές βαθμίδες εμπειρίας! Τα επόμενα σεμινάρια θα γίνουν το φθινόπωρο και περιλαμβάνουν πάστα ζάχαρης (Σεπτέμβριος) και το μεγάλο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το 3ήμερο workshop σύγχρονης ζαχαροπλαστικής του χάλκινου Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Coupe du Monde de la Patisserie Lyon, Γάλλου Pastry Chef, Francois Galtier με θέμα «X-Mas with Prestige Cakes», που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο 2019!
www.laoudis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.