Τα προγράμματα της La Chef Levi προσφέρουν την απαραίτητη εξειδίκευση στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας με την εμπειρία 33 ετών. Η Σχολή όλη έχει βραβευθεί ως η καλύτερη Σχολή στην Ελλάδα και 6η στην Ευρώπη ενώ είναι η μόνη Ελληνική Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας φέρει την σφραγίδα μιας εκ των κορυφαίων Chef, Βιργινίας Αναστασιάδου ενώ τη La Chef Levi επισκέπτονται και αναβαθμίζουν τα προγράμματα, παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες όπως ο πρωταθλητής Αρτοποιίας MOF Mickael Morieux και η βραβευμένη ως καλύτερη Pastry Chef της Γαλλίας, Nina Metayer.
www.lachef.gr