Το 1ο master class της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Αναλυτικά παρουσιάστηκαν: Τάρτα με baked ganache από σοκολάτα γάλακτος με κρεμέ coconut, από τον pastry chef, κ. Ζουμή Δημήτρη, Κορμός Ρόδι με coulis από φρέσκα ρόδια & τραγανή βάση μπαχαρικών, από τον pastry chef, κ. Καρακίδη Φίλιππο και Τούρτα triple choco με coulis από pannaccota λευκής σοκολάτας, από τον pastry chef, κ. Παυλάκη Χρήστο. Το master class παρακολούθησαν παραπάνω από 50 επαγγελματίες του κλάδου.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.