Η βιωσιμότητα των βιοτεχνικών αρτοποιείων είναι ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο σήμερα. Η Lesaffre Hellas, βάση πανελλήνιας έρευνας που διεξήγαγε για τη συμπεριφορά των νέων σε σχέση με το ψωμί, διοργανώνει τοπικές συναντήσεις όπου παρουσιάζει στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βιοτεχνικά αρτοποιία για να επανα-προσελκύσουν τη νέα γενιά. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις, η μία στο Βόλο στις 19.01.2025 και η άλλη στη Θεσσαλονίκη στις 09.02.2025. Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο Ηράκλειο, στον Πειραιά, στην Καβάλα και στη Νάουσα.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.