Το εντυπωσιακό εφέ του βελούδου σε τούρτες, κορμούς, πάστες, ακόμη και πασχαλινά σοκολατένια αυγά, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα χάρη στα σπρέι Velours, της γαλλικής εταιρείας ANCEL, του Ομίλου εταιρειών Martin Braun, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ. Απλώς ανακινήστε το σπρέι και ψεκάστε την επιφάνεια που επιθυμείτε να χρωματίσετε, από απόσταση περίπου 30 εκατοστών. Κυκλοφορεί σε έξι υπέροχες αποχρώσεις: κόκκινο, ροζ, κίτρινο, πράσινο, σοκολατί, και λευκό, σε φιάλη 500 ml με ενσωματωμένο σύστημα ψεκασμού (σπρέι).
www.yiannikas.gr