Η Μύλοι Λούλη παρουσιάζει το νέο προϊόν Υψηλής Πρωτεΐνης, για εκλεκτά αρτοσκευάσματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Το υψηλής πρωτεΐνης έχει υψηλότερη διατροφική αξία σε σχέση με τα κοινά άλευρα αρτοποιίας, αφού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και αλεύρι από ρεβίθι, φακή και αρακά, τρία είδη οσπρίων, που αποτελούν σημαντικά στοιχεία στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής. Η κατανάλωση ψωμιού υψηλής πρωτεΐνης συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
www.loulismills.gr