Τα ανοικτικά ζύμης της σειράς ‘’M’’ είναι το ιδανικό εργαλείο, για κάθε εργαστήριο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Στιβαρά, αξιόπιστα, ιταλικά μηχανήματα, εξ ολοκλήρου ανοξείδωτα, κατάλληλα για βιομηχανική χρήση. Τα μοντέλα της σειράς ‘’Μ’’ μπορούν να δουλέψουν με ζύμες πάχους από 1 έως 10mm. Ανάλογα τις ανάγκες της επιχείρησης επιλέξτε διάμετρο ζύμης έως 33 ή 51cm και βάρος ζύμης έως 350 ή 1.000 ή 2.000 γρ. για ζύμη σε ταψί! Απλός, υγιεινός και γρήγορος τρόπος διαμόρφωσης της ζύμης.
www.varanakis.com