Η ιστορία της ARMOR ξεκινά το 1954, όταν οι Γάλλοι προσπάθησαν να παράξουν την παραδοσιακή μπαγκέτα με μηχανή, χωρίς να χαλάσουν την ποιότητα. Δεν καταπονεί τη ζύμη καθώς προσομοιώνει το πλάσιμο στο χέρι και είναι ιδανική για ψωμί έως 75% υγρασία και με μύτες, με 2 πατενταρισμένα συστήματα (Alveo+® και Pointop®). Παράγει επίσης κλασικό ψωμί, σάντουιτς, ψωμί φόρμας, flat bread, λαγάνα και κάθε είδους φυτίλι. Μπορεί να συνδυαστεί με πρέσα κοπής για ζύμες αργής ωρίμανσης και με προστόφα.
www.clivanexport.gr