Η Millbaker θα παρουσιάσει στην ARTOZA 2025 νέες προτάσεις συστατικών γαλλικής αρτοποιίας. Είσαστε όλοι προσκαλεσμένοι να δοκιμάσετε το γαλλικό κρουασάν, τη μπαγκέτα, το brioche και τις γλυκές ζύμες στην πιο νόστιμη εκδοχή τους. Η άψογης τεχνικής φυλλοποίηση του γαλλικού κρουασάν, η απαλή, πλούσια υφή του brioche, αλλά και η προζυμένια ρουστίκ αίσθηση της μπαγκέτας θα σας χαρίσουν την εμπειρία της αυθεντικής γαλλικής boulagerie. Η Εταιρία θα εκθέτει τα προϊόντα της στο HALL 2 B10/C11 μαζί με τους συνεργάτες της, Frulatti και ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ Μαγιά Αρτοποιίας. /