Η Millbaker θα παρουσιάσει στην ARTOZA 2025 νέες προτάσεις συστατικών γαλλικής αρτοποιίας. Είσαστε όλοι προσκαλεσμένοι να δοκιμάσετε το γαλλικό κρουασάν, τη μπαγκέτα, το brioche και τις γλυκές ζύμες στην πιο νόστιμη εκδοχή τους. Η άψογης τεχνικής φυλλοποίηση του γαλλικού κρουασάν, η απαλή, πλούσια υφή του brioche, αλλά και η προζυμένια ρουστίκ αίσθηση της μπαγκέτας θα σας χαρίσουν την εμπειρία της αυθεντικής γαλλικής boulagerie. Η Εταιρία θα εκθέτει τα προϊόντα της στο HALL 2 B10/C11 μαζί με τους συνεργάτες της, Frulatti και ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ Μαγιά Αρτοποιίας. /
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.