fbpx

Ιούλ 2, 2024 | Προϊόντα

Νέα βάση νερού Fresca Frutta F 100 από την SEFCO ZEELANDIA

Ανακαλύψτε τη νέα βάση νερού Fresca Frutta F 100 της Sefco Zeelandia που είναι ιδανική για την παρασκευή παγωτού σορμπέ. Με δοσολογία 10% επί του νερού, προσφέρει υπέροχη διόγκωση στο τελικό προϊόν. Τα λιπαρά καρύδας που περιέχει προσδίδουν πλούσια κρεμώδη υφή στο παγωτό, χωρίς την αίσθηση της «γρανίτας». Είναι ιδανική για χρήση φρέσκων φρούτων, ενώ μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά και με γεύσεις φρούτων ή σοκολατένιες γεύσεις και ξηρούς καρπούς. Διατίθεται σε σακουλάκι 2 κιλών.
www.sefcozeelandia.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.