Το πιστόλι HotCHOC της Ελβετικής KREA Swiss έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Barry Callebaut, ειδικά για να ψεκάζει ένα μείγμα από 50% σοκολάτα / 50% βούτυρο κακάο σε θερμοκρασία 28-35°C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη δακτυλικών αποτυπωμάτων / φινίρισμα, τη δημιουργία βελούδινου / παγωμένου εφέ, την προετοιμασία των καλουπιών σοκολάτας κλπ. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία της σοκολάτας, τεχνίτη ή ζαχαροπλάστη. Η ισχύς του (40W) και το ειδικό σπειροειδές έμβολό του, εξασφαλίζουν τον πιο ομοιόμορφο ψεκασμό.
www.bakeshop.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.