Το πιστόλι HotCHOC, της ελβετικής KREA Swiss, έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Barry Callebaut, ειδικά για να ψεκάζει ένα μείγμα από 50% σοκολάτα / 50% βούτυρο κακάο σε θερμοκρασία 28-35°C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη δακτυλικών αποτυπωμάτων / φινίρισμα, τη δημιουργία βελούδινου / παγωμένου εφέ, την προετοιμασία των καλουπιών σοκολάτας κλπ. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία της σοκολάτας, τεχνίτη ή ζαχαροπλάστη. Η ισχύς του (40W) και το ειδικό σπειροειδές έμβολό του εξασφαλίζουν τον πιο ομοιόμορφο ψεκασμό.
www.bakeshop.gr