fbpx

Ιαν 13, 2023 | Προϊόντα

Πιστόλι ψεκασμού σοκολάτας στο BAKESHOP.GR

Το πιστόλι HotCHOC, της ελβετικής KREA Swiss, έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Barry Callebaut, ειδικά για να ψεκάζει ένα μείγμα από 50% σοκολάτα / 50% βούτυρο κακάο σε θερμοκρασία 28-35°C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη δακτυλικών αποτυπωμάτων / φινίρισμα, τη δημιουργία βελούδινου / παγωμένου εφέ, την προετοιμασία των καλουπιών σοκολάτας κλπ. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία της σοκολάτας, τεχνίτη ή ζαχαροπλάστη. Η ισχύς του (40W) και το ειδικό σπειροειδές έμβολό του εξασφαλίζουν τον πιο ομοιόμορφο ψεκασμό.
www.bakeshop.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.