H KONTA AEBE παρουσιάζει ακόμη ένα νέο καινοτόμο προϊόν Core_Cream, έναν φυσικό σταθεροποιητή για τούρτες παγωτού, σαντιγί και κρέμες ζαχαροπλαστικής μεγάλης διάρκειας. Αποτελείται από φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, προσφέροντας ανάλαφρη υφή, σταθερή δομή και clean label αποτέλεσμα. Ελέγχει απόλυτα τα θεμελιώδη στοιχεία της σαντιγί, δηλαδή νερό, γαλακτώματα και αέρα, εξασφαλίζοντας φρέσκια, κρεμώδη υφή. Προϊόν της ιταλικής GALATEA, διαθέσιμο σε κιβώτιο 8 x 2 κιλά, είναι ιδανικό για σύγχρονη, ποιοτική ζαχαροπλαστική!