Η γαλλική τεχνογνωσία συνάντησε την ελληνική παράδοση. Η ισορροπία του πλέγματος της γλουτένης, ανάμεσα στην εύπλαστη – χαλαρή αλλά και ανθεκτική ζύμη, επιτυγχάνεται με μικρό χρόνο ξεκούρασης. Πιο αφράτα, μαστιχωτά τσουρέκια με κατακράτηση υγρασίας στη ζύμη και φρεσκάδα, μεγαλύτερη διατηρησιμότητα και πιο γεμάτη αίσθηση γεύσης κατανάλωσης. Προσφέρεται μία σειρά βελτιωτικών για να βελτιώσετε και να εξασφαλίσετε την παραγωγή σας ή έτοιμα συστατικά για να απλοποιήσετε το πιο σημαντικό πασχαλινό σας αρτο-ποίημα.
www.trofingred.com