H συνταγή είναι από τον κ. Ιωάννη Παντερλή, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Άνδρου
Ζυμώνουμε μαζί όλα τα υλικά, εκτός από τα λουκάνικα, το λαρδί, τη λούζα και το τυρί. Αφού ομογενοποιηθεί η ζύμη, ρίχνουμε και τα παραπάνω τέσσερα υλικά.
Όταν δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη, την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Έπειτα τοποθετούμε σε ανάλογο ταψί, αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200°C για μισή ώρα και για άλλα 20 λεπτά στους 180°C.
Σημείωση: Η συνταγή διαφέρει από περιοχή σε περιοχή της Άνδρου.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε μαζί όλα τα υλικά, εκτός από τα λουκάνικα, το λαρδί, τη λούζα και το τυρί. Αφού ομογενοποιηθεί η ζύμη, ρίχνουμε και τα παραπάνω τέσσερα υλικά.
Όταν δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη, την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Έπειτα τοποθετούμε σε ανάλογο ταψί, αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200°C για μισή ώρα και για άλλα 20 λεπτά στους 180°C.
Σημείωση: Η συνταγή διαφέρει από περιοχή σε περιοχή της Άνδρου.