ΥΛΙΚΑ
150 g νερό
150 g χυμό πορτοκάλι
150 g ηλιέλαιο
150 g μαργαρίνη
15 g σόδα
15 g μπέικιν πάουντερ
350 g ζάχαρη
50 g μέλι
1 πρέζα αλάτι
20 g κανέλα
300 g αλεύρι φακής
700 g αλεύρι 70% μαλακό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Αφρατεύουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το μέλι στον κάδο του μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό, το χυμό και το λάδι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
2
Τέλος προσθέτουμε τη σόδα, το μπέικιν και την κανέλα και μετά το αλέυρι. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 10’ στο ψυγείο και στη συνέχεια το πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα. Ψήνουμε για 17’ περίπου, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 210°C.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
150 g νερό
150 g χυμό πορτοκάλι
150 g ηλιέλαιο
150 g μαργαρίνη
15 g σόδα
15 g μπέικιν πάουντερ
350 g ζάχαρη
50 g μέλι
1 πρέζα αλάτι
20 g κανέλα
300 g αλεύρι φακής
700 g αλεύρι 70% μαλακό






