H συνταγή είναι από τις Δανάη Ρήγα και Μαρία Βαρελά, mokpo creative cakes
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και καλύπτουμε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, τις ζάχαρες και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα
Ρίχνουμε το αυγό και στη συνέχεια τον κρόκο και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα.
Τέλος, προσθέτουμε στο μείγμα τη χοντροκομμένη κουβερτούρα. Το μείγμα θα είναι αρκετά σφιχτό. Βάζουμε κουταλιές της ζύμης στη λαμαρίνα αφήνοντας μια μικρή απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και καλύπτουμε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, τις ζάχαρες και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα
Ρίχνουμε το αυγό και στη συνέχεια τον κρόκο και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα.
Τέλος, προσθέτουμε στο μείγμα τη χοντροκομμένη κουβερτούρα. Το μείγμα θα είναι αρκετά σφιχτό. Βάζουμε κουταλιές της ζύμης στη λαμαρίνα αφήνοντας μια μικρή απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά.