Η συνταγή είναι από τον Γιώργο Αποστολάκη, Τεχνικό Σύμβουλο Πωλήσεων, KENFOOD
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για 3-5 λεπτά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα φρούτα και ανακατεύουμε αλαφρά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες για muffins ως τη μέση. Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά. Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για λίγο.
Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, για να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα και τη βανίλια, χτυπώντας για άλλα 2 λέπτα.
Βάζουμε τη βουτυρόκρεμα σε κορνέ και επικαλύπτουμε τα muffins.
Ingredients
Directions
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για 3-5 λεπτά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα φρούτα και ανακατεύουμε αλαφρά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες για muffins ως τη μέση. Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά. Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για λίγο.
Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, για να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα και τη βανίλια, χτυπώντας για άλλα 2 λέπτα.
Βάζουμε τη βουτυρόκρεμα σε κορνέ και επικαλύπτουμε τα muffins.