Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.
2
Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.
3
Ψήνουμε στους100 - 110°C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.
ICE VANILLA FILLING
4
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.
5
Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.
Μοντάρισμα
6
Αφού έχουν κρυώσει οι μαρέγκες, γεμίζουμε με το ICE VANILLA FILLING. Αν θέλουμε εσωτερικά της μαρέγκας μπορούμε να βάλουμε GELATO TOP STRAWBERRY (ρίπλα παγωτού και ζαχαροπλαστικής). Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.
Ingredients
ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
1000gΜίγμα ΚΙΓΙΕ MIX
600gΝερό καυτό (70°C)
500gΆχνη ζάχαρη
ICE VANILLA FILLING
2000gΚρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
1000gIce Vanilla Filling
60gΓεύση Βανίλια FOODSTUFF
Directions
ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
1
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.
2
Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.
3
Ψήνουμε στους100 - 110°C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.
ICE VANILLA FILLING
4
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.
5
Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.
Μοντάρισμα
6
Αφού έχουν κρυώσει οι μαρέγκες, γεμίζουμε με το ICE VANILLA FILLING. Αν θέλουμε εσωτερικά της μαρέγκας μπορούμε να βάλουμε GELATO TOP STRAWBERRY (ρίπλα παγωτού και ζαχαροπλαστικής). Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.