Τοποθετούμε στο μίξερ τη bianca GR, το νερό και τη ζάχαρη και χτυπάμε για 6 λεπτά με το σύρμα. Ρίχνουμε το ξύσμα λάιμ και ανακατεύουμε με μαρίζ. Κόβουμε με στρογγυλό κορνέ 6mm. Ψήνουμε στους 90°C για 45 λεπτά.
digestive tacos
2
Χτυπάμε όλα τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά με το φτερό. Ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 2mm και κόβουμε με κουπάτ. Τοποθετούμε τα tacos πάνω στη φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε στους 170°C για 22 λεπτά.
σιρόπι ρούμι
3
Βράζουμε τη ζάχαρη και το νερό. Αφού κρυώσει προσθέτουμε το ρούμι.
coconut filling deco cake
4
Χτυπάμε με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα για 3 λεπτά το νερό με το coconut filling. Συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά με το φτερό. Ψήνουμε στους 160°C για 15 λεπτά.
compote ανανά με λεμονόχορτο
5
Ζεσταίνουμε το νερό με το λεμονόχορτο. Σουρώνουμε και ομογενοποιούμε με το Fruitful. Τοποθετούμε στις επιθυμητές φόρμες σιλικόνης.
κρέμα καρύδας
6
Χτυπάμε για 5 λεπτά με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα το νερό με το γάλα καρύδας και τη Minuta Ivoire. Χτυπάμε ελαφρώς την κρέμα γάλακτος και ομογενοποιούμε. Προσθέτουμε την Pasta Cocco και τέλος την Fine Cream Fresh Dairy.
masca lime
7
Ζεσταίνουμε τα 2 υλικά στους 40-45°C.
επικάλυψη λευκής σοκολάτας
8
Λιώνουμε το Βουτυροκακάο. Προσθέτουμε τη σοκολάτα.
Μοντάρισμα
9
Ψήνουμε τις μαρέγκες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Ψήνουμε τα digestive tacos και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ψήνουμε το coconut filling deco cake, το περνάμε ελαφρώς με το σιρόπι ρούμι και την καρύδα.
10
Παγώνουμε στις επιθυμητές φόρμες σιλικόνης τα compote ανανά με λεμονόχορτο. Περνάμε ελαφρώς με ένα πινέλο εσωτερικά τα tacos με την επικάλυψη λευκής σοκολάτας.
11
Βουτάμε τα ημισφαίρια του ανανά στη Masca Lime. Με τη βοήθεια ενός στρογγυλού κορνέ No10 φτιάχνουμε 3 κουμπιά στο tacos.
12
Τοποθετούμε 3 ημισφαίρια και 2 κύβους coconut filling deco cake. Τοποθετούμε τις μαρέγκες και ένα μωβ πέταλο βιολέτας.
Ingredients
μαρέγκες
50gBianca GR
50gΝερό στους 70°C
100gΖάχαρη
Ξύσμα από 1 λάιμ
digestive tacos
500gDigestive Cookies
200gΜαργαρίνη Princess
25gΑυγά
σιρόπι ρούμι
150gΝερό
150gΖάχαρη
120gΡούμι
coconut filling deco cake
500gMama’s Deco
75gΑυγά
95gΗλιέλαιο
65gΝερό
100gCoconut Filling
40gΝερό
compote ανανά με λεμονόχορτο
500gFruitful Pineapple
50gΝερό
2Λεμονόχορτο
κρέμα καρύδας
200gΚρύο νερό
100gΓάλα καρύδας
125gMinuta Ivoire
150gCasa Cream 35%
80gPasta Cocco
80gFine Cream Fresh Dairy
masca lime
500gMasca Lime
100gΝερό
επικάλυψη λευκής σοκολάτας
50gΒουτυροκακάο
50gArabesque White 30%
Directions
μαρέγκες
1
Τοποθετούμε στο μίξερ τη bianca GR, το νερό και τη ζάχαρη και χτυπάμε για 6 λεπτά με το σύρμα. Ρίχνουμε το ξύσμα λάιμ και ανακατεύουμε με μαρίζ. Κόβουμε με στρογγυλό κορνέ 6mm. Ψήνουμε στους 90°C για 45 λεπτά.
digestive tacos
2
Χτυπάμε όλα τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά με το φτερό. Ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 2mm και κόβουμε με κουπάτ. Τοποθετούμε τα tacos πάνω στη φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε στους 170°C για 22 λεπτά.
σιρόπι ρούμι
3
Βράζουμε τη ζάχαρη και το νερό. Αφού κρυώσει προσθέτουμε το ρούμι.
coconut filling deco cake
4
Χτυπάμε με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα για 3 λεπτά το νερό με το coconut filling. Συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά με το φτερό. Ψήνουμε στους 160°C για 15 λεπτά.
compote ανανά με λεμονόχορτο
5
Ζεσταίνουμε το νερό με το λεμονόχορτο. Σουρώνουμε και ομογενοποιούμε με το Fruitful. Τοποθετούμε στις επιθυμητές φόρμες σιλικόνης.
κρέμα καρύδας
6
Χτυπάμε για 5 λεπτά με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα το νερό με το γάλα καρύδας και τη Minuta Ivoire. Χτυπάμε ελαφρώς την κρέμα γάλακτος και ομογενοποιούμε. Προσθέτουμε την Pasta Cocco και τέλος την Fine Cream Fresh Dairy.
masca lime
7
Ζεσταίνουμε τα 2 υλικά στους 40-45°C.
επικάλυψη λευκής σοκολάτας
8
Λιώνουμε το Βουτυροκακάο. Προσθέτουμε τη σοκολάτα.
Μοντάρισμα
9
Ψήνουμε τις μαρέγκες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Ψήνουμε τα digestive tacos και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ψήνουμε το coconut filling deco cake, το περνάμε ελαφρώς με το σιρόπι ρούμι και την καρύδα.
10
Παγώνουμε στις επιθυμητές φόρμες σιλικόνης τα compote ανανά με λεμονόχορτο. Περνάμε ελαφρώς με ένα πινέλο εσωτερικά τα tacos με την επικάλυψη λευκής σοκολάτας.
11
Βουτάμε τα ημισφαίρια του ανανά στη Masca Lime. Με τη βοήθεια ενός στρογγυλού κορνέ No10 φτιάχνουμε 3 κουμπιά στο tacos.
12
Τοποθετούμε 3 ημισφαίρια και 2 κύβους coconut filling deco cake. Τοποθετούμε τις μαρέγκες και ένα μωβ πέταλο βιολέτας.
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.