Η συνταγή είναι από την Αγγελίνα Μαρτίνου, Pastry Chef
ΥΛΙΚΑ
300 g Κρέμα γάλακτος 35%
50 g Ινβερτοζαχαρο
800 g Σοκολάτα γάλακτος
75 g Grand Marnier
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.
2
Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.
3
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.
4
Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
300 g Κρέμα γάλακτος 35%
50 g Ινβερτοζαχαρο
800 g Σοκολάτα γάλακτος
75 g Grand Marnier