Μια μοναδική σε γεύση και άρωμα σαλάτα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Αλμυρό και γλυκό ισορροπούν εξαίσια σε ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.
Ξεπλένουμε τη ρόκα και κόβουμε τα κοτσάνια. Κόβουμε την σοκολάτα ξύνοντας ένα μαχαίρι πάνω στην επιφάνειά της.
Προσθέτουμε το κουκουνάρι αφού το καβουρδίσουμε. Συμπληρώνουμε με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύδι και στο τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα σε φλοίδες.
Ingredients
Directions
Ξεπλένουμε τη ρόκα και κόβουμε τα κοτσάνια. Κόβουμε την σοκολάτα ξύνοντας ένα μαχαίρι πάνω στην επιφάνειά της.
Προσθέτουμε το κουκουνάρι αφού το καβουρδίσουμε. Συμπληρώνουμε με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύδι και στο τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα σε φλοίδες.