fbpx

Δεκ 11, 2018 | Νεα

Αμυγδαλόψιχα λευκή φιλέ

Το αμύγδαλο είναι ένα προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων στην ελληνική κουζίνα. Σε αρχαιολογικές ανασκαφές έχουν βρεθεί απολιθωμένα αμύγδαλα μέσα σε αμφορείς. Το αμύγδαλο αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές φυτικής πρωτεΐνης και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η αμυγδαλόψιχα λευκή φιλέ είναι ιδανική για την παρασκευή και το στολισμό της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Προσδίδει επιπλέον γεύση και τραγανότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

www.oskar.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.