Εναλλακτική πρόταση σε πολύσπορο, με ιδιαίτερη γεύση και αρώματα του χαρουπιού.
ΥΛΙΚΑ
400 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
300 g αλεύρι 70% δυνατό
300 g χαρουπάλευρο
50 g σησάμι
50 g λιναρόσπορο
50 g μαυροσήσαμο
20 g χαρουπόμελο
670 g νερό
25 g αλάτι
20 g μαγιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στην πρώτη ταχύτητα, και για αλλά 6' στη δεύτερη.
2
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20', κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε. Σοφάρουμε για 35', και ψήνουμε με ατμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 35-49'.
3
Μπορούμε αν θέλουμε να διακοσμήσουμε το ψωμάκι μας με τους σπόρους της συνταγής μας.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
400 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
300 g αλεύρι 70% δυνατό
300 g χαρουπάλευρο
50 g σησάμι
50 g λιναρόσπορο
50 g μαυροσήσαμο
20 g χαρουπόμελο
670 g νερό
25 g αλάτι
20 g μαγιά






