ΥΛΙΚΑ
560 g βούτυρο
200 g νερό
40 g γάλα
15 g αλάτι
25 g μαγιά
800 g αλεύρι 90%
30 g ηλιόσπορος
30 g λιναρόσπορος
30 g σησάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.
2
Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».
3
Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
560 g βούτυρο
200 g νερό
40 g γάλα
15 g αλάτι
25 g μαγιά
800 g αλεύρι 90%
30 g ηλιόσπορος
30 g λιναρόσπορος
30 g σησάμι
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.
2
Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».
3
Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.