Ψωμάκι που εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, τα χρώματα και τη μοναδική γεύση του!
ΥΛΙΚΑ
1500 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
500 g αλεύρι 70% μαλακό
50 g βρώσιμος άνθρακας
1400 g νερό
40 g αλάτι
30 g μαγιά
50 g πάπρικα καυτερή
200 g πιπεριές φλωρίνης ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τις πιπεριές, για 10’ στην πρώτη ταχύτητα και για ακόμη 4’ στη δεύτερη. Προσθέτουμε και τις πιπεριές και ζυμώνουμε ακόμη 1’.
2
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30’, πλάθουμε και ξεκουράζουμε για άλλα 30’ μέσα σε ταψάκι. Χαράζουμε με μία σπάτουλα και ψήνουμε με ατμό στους 230°C για 35’.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1500 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
500 g αλεύρι 70% μαλακό
50 g βρώσιμος άνθρακας
1400 g νερό
40 g αλάτι
30 g μαγιά
50 g πάπρικα καυτερή
200 g πιπεριές φλωρίνης ψιλοκομμένες






