Συνταγή από την: www.fama.gr
ΥΛΙΚΑ
1000 g Primo Toffee Caramel Cake (μίγμα για κέικ καραμέλας γάλακτος)
460 g νερό
280 g ηλιέλαιο FAMA Sunshine
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα και σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε στους 160 °C σε ταμπανωτό φούρνο για 30-40 λεπτά αναλόγως το φούρνο.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
2
Αφού κρυώσει, παίρνουμε τη βασιλόπιτα που έχουμε ψήσει, επικαλύπτουμε με Crema Sacher Caramel Eurocao (επικάλυψη σοκολάτας καραμέλας) και στολίζουμε όπως επιθυμούμε.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1000 g Primo Toffee Caramel Cake (μίγμα για κέικ καραμέλας γάλακτος)
460 g νερό
280 g ηλιέλαιο FAMA Sunshine