Η πρώτη παρουσίαση της εταιρείας GELATO & BAKERY EXPERTS πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt της Αθήνας. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και όλοι οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες της εταιρείας απόλαυσαν το Bruno Couret από τη FLAVOUR & CHEFS. Ο καταξιωμένος Γάλλος Chef παρουσίασε 4 δημιουργίες του, στις οποίες χρησιμοποίησε πολλές νέες τεχνικές και μέσα από αυτές κατέδειξε τη φιλοσοφία του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. H FLAVOUR & CHEFS είναι μια γαλλική εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από τη GELATO BAKERY EXPERTS.
www.gnbexperts.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.