fbpx

Απρ 2, 2021 | Νεα

Η Boiron μηδενίζει τη ζάχαρη! από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ

Με παγκόσμια φήμη στην επεξεργασία κατεψυγμένου πουρέ φρούτων, η γαλλική εταιρεία Les Vergers Boiron ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 σχεδόν ολόκληρη η γκάμα φρούτων της σε πουρέ θα γίνει 100% -δηλαδή χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Θα κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές (μία 100% και μία με προσθήκη ζάχαρης) μόνο η φράουλα, το βατόμουρο και η καρύδα, ενώ η ζάχαρη θα διατηρηθεί στα specialties (Ginger, Citrus cocktail, Carribbean Rum Cocktail, Spicy Mango και Κάστανο με βανίλια). Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ αντιπροσωπεύει την εταιρεία στην Ελλάδα.
www.yiannikas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.