Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κρίθινο αλεύρι με το baking powder. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό τα αυγά με το ελαιόλαδο, το εκχύλισμα βύνης (ή μέλι) και το εκχύλισμα βανίλιας.
Προσθέτουμε το μίγμα με το αλεύρι στον κάδο του μίξερ και αναδεύουμε ελαφρά μέχρι να πάρουμε μια σφικτή και κολλώδη ζύμη. Προς το τέλος προσθέτουμε τα τριμμένα καρύδια και τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει.
Πλάθουμε με βρεγμένα χέρια, αποθέτουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και πατάμε ελαφρώς να απλώσουν. Ψήνουμε στους 175°C για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να παραμένουν μαλακά στο κέντρο.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κρίθινο αλεύρι με το baking powder. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό τα αυγά με το ελαιόλαδο, το εκχύλισμα βύνης (ή μέλι) και το εκχύλισμα βανίλιας.
Προσθέτουμε το μίγμα με το αλεύρι στον κάδο του μίξερ και αναδεύουμε ελαφρά μέχρι να πάρουμε μια σφικτή και κολλώδη ζύμη. Προς το τέλος προσθέτουμε τα τριμμένα καρύδια και τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει.
Πλάθουμε με βρεγμένα χέρια, αποθέτουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και πατάμε ελαφρώς να απλώσουν. Ψήνουμε στους 175°C για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να παραμένουν μαλακά στο κέντρο.