Η συνταγή ειναι από τους αρτοποιούς Μιχάλη Σέκκα και Διονυσία Χρήστου
Κόβουμε σε κύβους τα πορτοκάλια, τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα με 500 γρ. νερό και 150 γρ. μέλι για 1,5 ώρα περίπου έως να βράσουν.
Στη συνέχεια χτυπάμε τα δύο είδη βουτύρου με το μέλι στο μίξερ, έως ότου αφρατέψουν. Ρίχνουμε τα αυγά ένα - ένα. Έπειτα, προσθέτουμε τα φρέσκα πορτοκάλια μαζί με το χυμό τους, ανακατεύοντας και τη βανίλια.
Προσθέτουμε το μπέικιν, το αλεύρι και την τρούφα. Τα ζυμώνουμε όλα μαζί ελαφρά. Έπειτα, ξεκουράζουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο, κλείνοντάς την με μεμβράνη.
Τέλος, πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και ψήνουμε στους 160°C για 25 λεπτά.
Ingredients
Directions
Κόβουμε σε κύβους τα πορτοκάλια, τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα με 500 γρ. νερό και 150 γρ. μέλι για 1,5 ώρα περίπου έως να βράσουν.
Στη συνέχεια χτυπάμε τα δύο είδη βουτύρου με το μέλι στο μίξερ, έως ότου αφρατέψουν. Ρίχνουμε τα αυγά ένα - ένα. Έπειτα, προσθέτουμε τα φρέσκα πορτοκάλια μαζί με το χυμό τους, ανακατεύοντας και τη βανίλια.
Προσθέτουμε το μπέικιν, το αλεύρι και την τρούφα. Τα ζυμώνουμε όλα μαζί ελαφρά. Έπειτα, ξεκουράζουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο, κλείνοντάς την με μεμβράνη.
Τέλος, πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και ψήνουμε στους 160°C για 25 λεπτά.