Η συνταγή είναι από τον Luca Lusardi, Gelato Chef. AKTINA A.E.
ΥΛΙΚΑ
300 g Doppia Base Cocktail x Gelati
1900 g νερό
400 g κρέμα γάλακτος
705 g Baileys (18°alc.)
400 g ζάχαρη
250 g Fructosoft
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Τοποθετήστε όλα τα υγρά σε μια κανάτα, εκτός από το λικέρ. Στη συνέχεια προσθέστε τη βάση Doppia Base Cocktail, τη ζάχαρη και το Fructosoft.
2
Αναδεύστε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετήστε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Προσθέστε το ποτό και ξανά αναδεύστε το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Αδειάστε στην παγωτομηχανή και σε λίγα λεπτά το sorbet σας θα είναι έτοιμο!
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
300 g Doppia Base Cocktail x Gelati
1900 g νερό
400 g κρέμα γάλακτος
705 g Baileys (18°alc.)
400 g ζάχαρη
250 g Fructosoft