Η IREKS τιμά τον ιδρυτή της, αρτοποιό J. P. Ruckdeschel, και επαναφέρει την κορυφαία συνταγή προζυμιού του 19ου αιώνα, που του χάρισε την επιτυχημένη πορεία που όλοι γνωρίζουμε! Το νέο RUCKDESCHEL’S SOURDOUGH είναι ένα ξηρό προζύμι για συμμετοχή 1% ως 5%, με βάση τη σίκαλη. Δίνει σε όλα τα αρτοσκευάσματα απαλό καφέ χρώμα, ελαφρώς όξινη γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα! Το δεύτερο νέο προϊόν είναι το IREKS SOUR 200. Πρόκειται για ένα υγρό προζύμι, ιδανικό για γρήγορη διαδικασία αλλά και για ψωμιά αργής ωρίμανσης! Δίνει στα τελικά προϊόντα ωραίο χρώμα, πλούσια κυψέλωση και τραγανή κόρα.
www.laoudis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.