Η IREKS τιμά τον ιδρυτή της, αρτοποιό J. P. Ruckdeschel, και επαναφέρει την κορυφαία συνταγή προζυμιού του 19ου αιώνα, που του χάρισε την επιτυχημένη πορεία που όλοι γνωρίζουμε! Το νέο RUCKDESCHEL’S SOURDOUGH είναι ένα ξηρό προζύμι για συμμετοχή 1% ως 5%, με βάση τη σίκαλη. Δίνει σε όλα τα αρτοσκευάσματα απαλό καφέ χρώμα, ελαφρώς όξινη γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα! Το δεύτερο νέο προϊόν είναι το IREKS SOUR 200. Πρόκειται για ένα υγρό προζύμι, ιδανικό για γρήγορη διαδικασία αλλά και για ψωμιά αργής ωρίμανσης! Δίνει στα τελικά προϊόντα ωραίο χρώμα, πλούσια κυψέλωση και τραγανή κόρα.
www.laoudis.gr