Το αλεύρι για παντεσπάνι των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ είναι ένα πολύ λευκό, φίνο, εξαιρετικά λεπτόκοκκο, σαν πούδρα, αλεύρι με μεγάλο αμυλούχο ποσοστό και μικρό πρωτεϊνικό περιεχόμενο. Χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο αλεύρι ο επαγγελματίας επιτυγχάνει γευστικό και αφράτο παντεσπάνι με καλή δυνατότητα απορρόφησης των σιροπιών. Επιπλέον, το παντεσπάνι που παράγεται είναι ελαστικό για χρήση σε απαιτητικά παρασκευάσματα, είναι εύκολο στην κοπή, χωρίς θρυμματισμούς και φύρες και δίνει μεγάλης διάρκεια ζωής τελικά προϊόντα.
www.mills.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.