Τρεις ευρωπαίοι Chef βρέθηκαν στην Ελλάδα, καλεσμένοι από την Laoudis Foods, για τις επιδείξεις γιορτινής ζαχ/κής που οργανώθηκαν σε Αθήνα, Θεσ/νίκη και Κρήτη. Η αρχή έγινε με τον Ολλανδό Pastry Chef Bart de Gans της Dobla, ο οποίος παρουσίασε στους ζαχ/στες της Θεσσαλονίκης γιορτινά γλυκά που διακόσμησε με τα νέα διακοσμητικά Dobla. Τη σκυτάλη πήραν ο Ιταλός Chef της IRCA Fransesco Maggio (Κρήτη) και ο Γάλλος Sebastien Odet της DGF (Αθήνα), οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις δικές τους προτάσεις για τις γιορτές.
www.laoudis.gr