Η συνταγή είναι από τον κ. Κώστα Τσουράπα, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Βόλου
ΥΛΙΚΑ
14100 g αλεύρι 70% δυνατό
300 g αλάτι
440 g ζάχαρη
7400 g λάδι (ηλιέλαιο)
440 g μαγιά (χελιδόνι)
8800 g νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί εκτός από τη μαγιά και 800 γρ. νερό
στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά.
2
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μαγιά και το υπόλοιπο νερό λίγο λίγο.
3
Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα, ανακατεύουμε στην γρήγορη ταχύτητα για πέντε λεπτά.
4
Τελευταίο βήμα, βάζουμε την αργή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα
και ρίχνουμε το τυρί (τρίμμα) σε ποσότητα 20% επί του ζυμαριού.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
14100 g αλεύρι 70% δυνατό
300 g αλάτι
440 g ζάχαρη
7400 g λάδι (ηλιέλαιο)
440 g μαγιά (χελιδόνι)
8800 g νερό